Ultrasoon reiniger kopen

Bent u op zoek naar een Ultrasoon reiniger? Dan bent u bij Koetje HSC Plus aan het juiste adres. Uw ultrasoon reiniger kopen doet u bij Koetje HSC Plus! De krachtige reinigsystemen bestemt voor industrieel gebruik in ons assortiment zijn de; Cleanex, Cleanmax en Multiclean. Onze kwalitatief hoogstaande ultrasoon reinigers hebben maar liefst 24 maanden garantie. De reinigingsinstallaties worden over het algemeen gebruikt in metaalwarenfabrieken, automotive-, medische-, textiel- en elektronische industrie en een vele andere sectoren waar totale reiniging een essentieel vraagstuk is.

Over ons

Koetje HSC Plus levert uitgekiende productie-oplossingen die zijn afgestemd op uw situatie. Onze medewerkers beschikken over de nodige know-how om u een perfecte service te bieden het gebied van slimme opspansystemen, hoogwaardige freesgereedschappen en machineconcepten. Tijdens uw zoektocht naar een passende ultrasoon reiniger voor uw organisatie helpen wij u graag verder. Wij bieden intelligente en slimme warenkorfsystemen voor toepassing in de meest uiteenlopende reinigingsinstallaties. Ook voorzien we u graag van deskundig advies over al uw reinigingsvraagstukken. Een ultrasoon reiniger kopen bij Koetje HSC Plus gaat gepaard met goed advies en een langdurige service. We beschikken over een eigen service-, montage- en onderhoudsdienst en verzekeren u altijd van een snelle levering van onze producten.

Ons Ultrasoon reiniger assortiment

De ultrasoon reinigingsinstallaties van Everest worden in verschillende industrietakken ingezet. Van kleine tafelmodellen tot grote meerfase installaties met automatische transfersystemen, voor alle toepassingen heeft Everest een degelijke, innovatieve en voordelige oplossing! U wilt een Ultrasoon reiniger kopen, maar weet niet welke Ultrasoon reiniger voldoet aan uw eisen? Wij helpen u graag verder. Ons assortiment bevat een Ultrasoon reiniger voor het reinigen van kleine onderdelen, krachtig reinigen en nauwkeurig reinigen.

Ons assortiment ultrasoon reinigers bevat de;

  • Cleanex
    Cleanex ultrasoon reinigingsmachines bestaan uit een reservoir met een gering volume en de juiste capaciteit; toepassingen in de medische industrie en het reinigen van kleine onderdelen in de revisie- en onderhoud.
  • Cleanmax
    De Cleanmax serie is een industriële ultrasoon reinigingsinstallatie, ontworpen voor gebruik in industriële toepassingen waar een krachtige werking nodig is.
  • Multiclean
    Multiclean reinigingsinstallaties worden over het algemeen gebruikt in metaalwarenfabrieken, automotive-, medische-, textiel- en elektronische industrie en een vele andere sectoren waar nauwkeurige reiniging een essentieel vraagstuk is.

Wilt u een ultrasoon reiniger kopen?

Heeft u interesse in één van onze ultrasoon reinigers? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Heeft u nog vragen of advies nodig met betrekking tot een ultrasoon reiniger kopen? Neem dan contact met ons op. Ons personeel beschikt over de nodige kennis om u te voorzien van de juiste informatie en indien gewenst een passend advies. Wilt u liever dat wij u bellen? Vul dan ons bel me terug formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!