Flexibele sproeireiniging met bewezen twee
MAFAC-Logo_4c_Euro_Untertitelbad techniek

Met de MAFAC ELBA bent u voorbereid op de verschillende eisen in industriële onderdelen reiniging. Het twee-bad-systeem is compact, krachtig, milieuvriendelijk en zeer flexibel.

wereldwijd bewezen in een verscheidenheid van industrieën

Reinigingsmachines van het type ELBA  zorgen voor schone resultaten na verspanende- en nietverspanende bewerkingen. Bedrijven in de automotive industrie en haar toeleveranciers, verwerkende bedrijven in de elektrotechnische industrie, machinefabrieken, draaierijen winkels,  profiteren van de voordelen van de MAFAC ELBA alsook galvano bedrijven, harderijen  en spuiterijen. Bulk-, enkelstuksproducten en charges van roestvrij staal, staal, gietijzer, non-ferro metalen of kunststof kunnen op betrouwbare wijze worden gereinigd.

ELBA-machine

Elba-zichtvenster

Breed scala van processen en programma’s

De twee-bad techniek biedt een breed scala aan mogelijkheden voor efficiënte voor- en nabehandeling processen. Afhankelijk van de eisen, kunnen de twee baden, bijvoorbeeld worden gebruikt als een hoofdreinigingsfase en een spoelfase. Met het roterend impulsblaassysteem of alternatief de stationaire heteluchtdroging  biedt MAFAC  op het gebied van onderdelen drogen extra opties voor optimale systeemconfiguratie.

Voordelen


 Machine specificatie


Technische gegevens


Download

ELBA_Bullauge