logo_Jäger

Jäger “High Performance” Spindels

De firma Alfred Jäger GmbH SF-Elektromaschinenbau, gevestigd in Ober-Mörlen (Duitsland), biedt met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van spindel- en toepassingstechnologie degelijke vakkennis en betrouwbaarheid.

Een team van 58 personen ontwikkelt en produceert op een hoog kwaliteitsniveau, om de buitengewoon hoge prestatiecriteria van onze producten te waarborgen.

35 jaar ervaring voor uw succes

Ontwikkeling, constructie en productie in Duitsland garanderen de hoogste kwaliteit en zorgen ervoor dat het gebruik van Jäger High Performance Spindles altijd tot succes leidt! Vertegenwoordigingen wereldwijd staan garant voor een optimaal en klantgericht advies.

Jäger High Performance Spindles biedt met een omvangrijk programma aan hoogfrequent-spillen en de daarvoor noodzakelijke efficiënte aansturing- en verzorgingssystemen complete oplossingen voor uw hoognauwkeurige verspaningswerkzaamheden.

U kunt u bij ons terecht voor de spindels van Jäger:

Wanneer u kiest voor de spindels van Jäger geniet u automatisch van de uitstekende service van deze Duitse firma. Meer over de service van Jäger leest u hier.