De nieuwe MAFAC MALTAMAFAC-Logo_4c_Euro_Untertitel

deeltjesvrij ontvetten

Op zoek naar de juiste reinigingstechnieken en -medium geldt nog altijd de vuistregel “soort zoekt soort” . Dus worden bij anorganische verontreinigingen zoals emulsies, zouten en polijstpasta’s, water gebaseerde reinigingstechnologieën gebruikt. Het verwijderen van deeltjesvormige resten zoals spanen, losgekomen bramen en aanslag zijn het domein van waterige onderdelenreiniging. Filmische organische verontreinigingen zoals oliën en vetten, worden meestal gereinigd met koolwaterstoffen en gechloreerde koolwaterstoffen. Maar voor de ontvetting zijn er toepassingen waar de steeds precisiere, op water gebaseerde reinigingstechnieken een goed alternatief beiden.

Als reactie op de toenemende eisen van ‘downsizing-trends’  in de industrie heeft MAFAC een nieuwe generatie machine ontworpen voor waterig reinigen van precisieonderdelen. Dankzij de nieuwe kinematische procestechnologie worden kleine componenten efficiënt en met hoge kwaliteit gereinigd. De nieuwe methode is standaard verkrijgbaar in een compacte machine, die individueel kan worden geconfigureerd naar de eisen van de klant.

Download


MAFAC-MALTA-Aussenansicht1_03
De nieuwe MAFAC MALTA is ruimtebesparend en onderhoudsvriendelijk met haar compacte afmetingen van 2200 x 2200 x 2200 mm.
MAFAC-MALTA-Aussenansicht2_03
De MAFAC MALTA maakt een hoogwaardige en effectieve reiniging mogelijk dankzij de talrijke technologische innovaties.

De besturingssoftware is voorzien van een eenvoudige gebruikersinterface welke de gebruiker intuïtief begeleidt door het menu.

MAFAC-MALTA-Bullauge_03
De patrijspoort met verlichting maakt het mogelijk op elk gewenst moment een duidelijk overzicht te krijgen van de proces status van de machine.
MAFAC-MALTA-Innenansicht_03
Met haar roterende, zes-zijdige sproei- en droogsysteem, maakt de MAFAC MALTA een rondom reiniging en droging van de onderdelen mogelijk.
Der rotier- und positionierbare Ultraschall kann bei Bedarf kritische Teilegeometrien gezielt ansteuern.
Het roterende en positioneerbare ultrasoonsysteem kan, indien nodig, doelgericht complexe geometrieën bewerken.