20140627_28_6920434832    20140627_28_2268335223    20130723_28_3050805927    20130723_28_6029168963

Meerfase ultrasoon reinigingssystemen

Everest heeft een uitgebreid assortiment. De Multi-Clean serie heeft afhankelijk van de reinigingsopgave, systemen met twee, drie, vier of vijf tanks. Installaties en  tankafmetingen worden bepaald door de grootte van de te reinigen onderdelen. De opbouw van de machine  is ontworpen in overeenstemming met de behoeften van de klant en de schoonmaken eisen. De belangrijkste fasen van de onderdelenreiniging zijn : de voorreiniging, ultrasoon reiniging, spoeling, passivering en droging

Voor-reinigen

bij olieachtige en moeilijk te verwijderen vervuilingen is als voorbereiding op het ultrasoon reinigen een voor-reiniging noodzakelijk om de vervuiling het proceswater in de ultrasoon tank  te verminderen  en om de reinigingsduur te verkorten.

Ultrasoon reinigen

Hier wordt de vervuiling volledig verwijderd. De elektrische energie wordt in ultrasoon energie getransformeerd en reinigt daarmee de plaatsen en complexe vormen die met de hand of borstel moeilijk bereikbaar zijn.

Spoeling

Na de ultrasoon reiniging blijven alkalische- en chemische resten op de onderdelen achter.  Door het spoelproces worden deze achtergebleven resten verwijderd.  In het systeem kan een circulatiebeweging worden gebruikt om de reinigingsduur te reduceren en  een optimale spoelfase te garanderen.

Passiveren

Om de gereinigde onderdelen beter te beschermen tegen corrosie, wordt de passiveringsfase  uitgevoerd.  Hiervoor is een extra tank nodig en wordt uiteindelijk de opslagduur vergrootonderdelen.

Droging

Na het reinigingsproces worden de onderdelen gedroogd door hete lucht of vacuüm overeenkomstig de eisen van de klant en de vorm van de onderdelen.

Opties

Olie skimmer, circulatie, filtratie, lucht agitatie, onderdelen transfersysteem, pneumatisch deksel, zijn slechts een paar accessoires, die afhankelijk van de reinigingseisen in deze installatie kunnen worden toegevoegd  *** De afmetingen zijn alleen voor referentie doeleinden, de buitenafmetingen kunnen veranderen al naar gelang geselecteerde opties.

Toepassingsgebieden

MULTICLEAN reinigingsinstallaties  worden over het algemeen gebruikt in metaalwarenfabrieken, automotive-,  medische-, textiel- en elektronische industrie en een vele andere sectoren waar nauwkeurige reiniging een essentieel vraagstuk is.

 


pdf