Sproei- en vloedreiniging perfect
MAFAC-Logo_4c_Euro_Untertitelgecombineerd.

De MAFAC PALMA biedt de ideale eigenschappen voor proces-veilig reinigen van kwetsbare onderdelen met complexe vormen. Tijdens de natte fase kunnen de sproei- en vloedprocessen individueel worden gecombineerd, waardoor high-end reinigingsesultaten worden bereikt. Een speciaal snel-vloed-systeem zorgt voor een volledige vulling van de reinigingskamer in slechts 30 seconden.

Optioneel: Ultrasoonsysteem voor ultrafijn reinigen

Voor toepassingen met zeer hoge reinheidseisen, bijvoorbeeld in de horloge-industrie, medische techniek en fijnmechanische industrie, kan het systeem optioneel uitgerust worden met ultrasoonsysteem. De sterkte van het ultrasoonreinigingsproces wordt door exacte fijntuning optimaal aan de klantspecifieke afgestemd. Indien nodig, kan de PALMA worden voorzien van een derde tank, bijvoorbeeld voor de integratie van een extra spoelbad binnen het proces.

Energiezuinig: Roterend warme luchtdroogsysteem

Op basis van het gepatenteerde korf-sproei-rotatiesysteem, heeft MAFAC een speciale warme luchtdroogsysteem ontwikkeld. Het is speciaal ontworpen voor hoogwaardige totaaldroging van complexe onderdelen, in het bijzonder voor delen met blinde gaten, kamers en ondersnijdingen. Naast een duidelijke reducering van de procestijden, wordt ook een significante efficiëntie behaald, door verbeterde droging.

palma1_03    palma2    palma3

Voordelen


Machine specificatie


Technische gegevens


Download

PALMA_Bullauge