“klein en rein” is een kenmerk van kracht
MAFAC-Logo_4c_Euro_Untertitel bij dit ruimte wonder.

In een kleine ruimte biedt de MAFAC KEA hoogwaardige procestechnologie voor een breed scala aan toepassingen. Ervaar de vele voordelen van deze compacte één-bad reinigingsmachine in decentraal gebruik.
De basis voor schone reinigingsresultaten is ook in de KEA de door MAFAC ontwikkelde sproeireiniging met tegen- gelijklopende korf-sproeier-rotatie.
De uitrusting van het sproeisysteem met vlak- en volstraalsproeiers, maakt zowel een impulsdicht resp. detailreiniging van de onderdelen alsook oppervlakte reiniging mogelijk.  De onderdelen droging vind plaats middels een roterend warmelucht-impulsblaassysteem met twee alternerend getakte buizen.

Intelligent  badonderhoud

Voor zowel lange als stabiele badstandtijden  zorgt o.a. een in de mediumtank aangebrachte “oppervlakteslurper” , in combinatie met een coalescentie olieafscheider. Optioneel kan een extra filter als hoofdstroom fijnfiltratie  worden geïnstalleerd, die de kleinste vuildeeltjes verwijdert.

KEA-beladingKEA-korfKEA-Touchpanel

Compact, ruimtebesparend en een laag geluidsniveau

Ondanks het ruimtebesparende ontwerp van de medium tank bevat deze een aanzienlijk volume van 320 liter voor een lange bad standtijd. Een andere gebruiksvriendelijk aspect is het geringe geluidsniveau. Met een geluidniveau van slechts 64 tot 71 dB (A) is het systeem  uitzonderlijk stil.

Voordelen


Machine specificatie


Technische gegevens


Download

KEA_Bullauge