Groot formaat, snel en dynamisch

 MLCube    MLCube
     

De DATRON MLCube is de beste keuze voor het efficiënt bewerken van aluminium -en kunststof plaatmateriaal, bijvoorbeeld voor de productie van frontpanelen, behuizingen, profielen en andere aluminiumwerkstukken in geneste vorm.

Andere non-ferro metalen of composieten kunnen ook zeer efficiënt de MLCube worden bewerkt. Korte omsteltijden en de mogelijkheid om verschillende spansystemen tegelijkertijd te gebruiken, het zeer lage energieverbruik en de uitstekende prijs-prestatieverhouding – zelfs voor  lage productievolumes – dragen bij aan extreem hoge winstgevendheid, ook op lange termijn.

Uw voordelen op een rijtje:

  • Extreem grote werkruimte, kleine footprint
  • Nieuwe vacuüm-spansysteemtechnologie met de mogelijkheid van het elektrisch in- / uitschakelen van de verschillende segmenten.
  • Verkrijgbaar met tafel uitsparing voor verticaal spansysteem, geschikt voor de bewerking van hoge onderdelen (optioneel).
  • Contourafronding pakket PerfectCut voor het snel en nauwkeurig HSC frezen met een uitstekende oppervlaktekwaliteit: uw machine is krachtiger en blijft “fit” , zelfs in gevallen van hoge volume verspaning (optioneel).
  • Nieuw spanenwagen ontwerp met indeling van meerdere  stapelbare bakken (Schäfer)

Nu verkrijgbaar met de nieuwe Next-besturing!

Technische details


Download