Industriële reinigingsmachines

Bij Koetje HSC Plus vindt u de industriële reinigingsmachine die u zoekt! Wij hebben diverse reinigingsmachines uitsluitend ontworpen voor industrieel gebruik. De Ultrasoon reinigers worden veelal gebruikt in gebruikt in metaalwarenfabrieken, automotive-, medische-, textiel- en elektronische industrie. Wij beschikken over industriële reinigingsmachine voor een krachtige, maar ook voor nauwkeurige reiniging. De reinigingsmachines verkrijgbaar bij Koetje HSC Plus zijn de; Cleanex, Cleanmax en Multiclean. Bent u op zoek naar een leverancier die snel levert en uitstekende service verleent? Kies dan voor de reinigingsmachines van Koetje HSC Plus.

Over ons

Om u de perfecte service te kunnen bieden op het gebied van slimme opspansystemen, hoogwaardige freesgereedschappen en machineconcepten zien wij het als een vereiste dat al ons personeel over de juiste technische kennis beschikt. Wij leveren productie oplossingen afgestemd op uw situatie, wensen en eisen. Industriële reinigingsmachines kopen bij Koetje HSC Plus gaat verder dan alleen levering. Wij voorzien u graag van deskundig advies op maat over al uw reinigingsvraagstukken en beschikken over een eigen service-, montage- en onderhoudsdienst. Door onze snelle levering kunt u binnen geringe tijd al gebruik maken van uw industriële reinigingsmachine!

Onze industriële reinigingsmachines

Of u nu op zoek bent naar een klein tafelmodel of grote meerfase installaties met automatische transfersystemen; Koetje HSC Plus heeft voor u de oplossing! Voor innovatieve en voordelige oplossingen bent u bij ons beslist aan het juiste adres. Wij beschikken over reinigingsmachines die in verschillende industrietakken worden in gezet. De industriële reinigingsmachines binnen ons assortiment zijn geschikt voor het reinigen van kleine onderdelen, maar ook voor een nauwkeurige of krachtige reiniging.

Ons assortiment ultrasoon reinigers bevat de;

 • Cleanex
  Cleanex ultrasoon reinigingsmachines bestaan uit een reservoir met een gering volume en de juiste capaciteit; toepassingen in de medische industrie en het reinigen van kleine onderdelen in de revisie- en onderhoud.
 • Cleanmax
  De Cleanmax serie is een industriële ultrasoon reinigingsinstallatie, ontworpen voor gebruik in industriële toepassingen waar een krachtige werking nodig is.
 • Multiclean
  Multiclean reinigingsinstallaties worden over het algemeen gebruikt in metaalwarenfabrieken, automotive-, medische-, textiel- en elektronische industrie en een vele andere sectoren waar nauwkeurige reiniging een essentieel vraagstuk is.
 • Wilt u een industriële reinigingsmachine kopen?

  De reinigingsmachines van Everest zijn geschikt voor verschillende doeleinde. Heeft u binnen ons assortimens industriële reinigingsmachines een reinigingsmachine gevonden die voldoet aan uw wensen en eisen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze deskundige medewerkers. Wilt u liever dat wij contact opnemen? Dan kunt u ons bel me terug formulier invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.