De industriële sproeimachines van Koetje HSC Plus

Bent u op zoek naar industriële sproeimachines? Deze vindt u bij Koetje HSC Plus! Onze industriële wasmachines zijn uitermate geschikt voor reiniging van olie, vet, emulsie en zijn beschermt tegen roestvorming. De sproeimachines zijn uitsluitend ontworpen voor industrieel gebruik. Verlaag uw bedrijfskosten met de energiebesparende sproeimachines van Everest. Tijdens en na de aanschaf van industriële sproeimachines kunt u van Koetje HSC Plus advies en service op maat verwachten!

Over ons

Om u de perfecte service te kunnen bieden op het gebied van slimme opspansystemen, hoogwaardige freesgereedschappen en machineconcepten zien wij het als een vereiste dat al ons personeel over de juiste technische kennis beschikt. Wij leveren productie oplossingen afgestemd op uw situatie, wensen en eisen. Industriële reinigingsmachines kopen bij Koetje HSC Plus gaat verder dan alleen levering. Wij voorzien u graag van deskundig advies op maat over al uw reinigingsvraagstukken en beschikken over een eigen service-, montage- en onderhoudsdienst. Door onze snelle levering kunt u binnen geringe tijd al gebruik maken van uw industriële wasmachine!

Onze industriële wasmachines

De industriële wasmachines van de ESP-serie zijn ontworpen voor een efficiënte reiniging van industriële onderdelen. De onderdelen worden gereinigd door middel van heet water en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Door de onderdelen onder hoge druk schoon te spuiten worden olie, vet en emulsie verwijdert. De sproeimachines hebben zeer lage bedrijfskosten en energieverbruik. De machine is compleet gemaakt van roestvrij staal en robuuste componenten. Zij hebben standaard een roestvrij stalen pomp, sproeiers, verwarming en een door een motor aangedreven korf.

De systemen van de sproeimachines

De sprayclean sproeimachines zijn voorzien van een verticale schuifdeur die een belading aan de voorzijde mogelijk maat. Daarnaast zijn de industriële wasmachines voorzien van een geïsoleerde tank, damp afzuiging en een pneumatische deksel in de standaard uitvoering. Wilt u graag droog-en spoel processen toevoegen in deze modellen? Ook dat is mogelijk. De multifase systemen van de sproeimachines worden bestuurd door middel van een PLC-systeem. U kunt er ook voor kiezen om apparatuur als schijf-skimmers, olie-water-afscheider systemen, filtratie-systemen, afvoerpompen, beladingswagen, isolatie voor de reinigingskamer toe te voegen aan uw industriële wasmachine. Bij Koetje HSC Plus voorzien wij u van een sproeimachine die voldoet aan uw wensen en eisen!

Wilt u een industriële wasmachine kopen?

Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan! De mogelijkheden van onze industriële sproeimachines zijn eindeloos. Deel uw eisen en wensen met ons en wij helpen u aan de sproeimachine die u wenst. Heeft u nog vragen en wilt u meer weten over onze industriële wasmachines? Schroom dan niet om contact op te nemen. Onze deskundige en technisch onderbouwde medewerkers voorzien u graag van meer informatie. Wilt u graag dat wij u bellen? Dan kunt u altijd ons bel me terug formulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen