Ultrasoon reiniger te koop

Koetje HSC Plus heeft een ultrasoon reiniger te koop. De ultrasoon reiniger is een reinigsysteem bedoeld voor industrieel gebruik. Ultrasoon reinigen is een zeer effectieve reinigingstechniek. Het te reinigen voorwerp wordt in een ultrasoonbad geplaatst dat gevuld is met water en een reinigingsstof. Door middel van geluidsgolven wordt een stroming gecreëerd die het vuil van het voorwerp los borstelt. Hierdoor kunnen voorwerpen schoongemaakt op plekken waar u met de hand niet bij komt, zonder dat het voorwerp verder beschadigd wordt. Koetje HSC Plus heeft diverse ultrasoon reinigers te koop. U krijgt maar liefst 24 maanden garantie op onze kwalitatief hoogstaande ultrasoon reinigers te koop. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Een Ultrasoon reiniger te koop bij Koetje HSC Plus

Wij hebben ultrasoon reinigers te koop die in verschillende sectoren gebruikt kunnen worden. Onze ultrasoon reinigers zijn voor allerlei toepassingen te gebruiken. Als u niet weet welke ultrasoon reiniger voor uw situatie geschikt, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag. Ons assortiment bevat kleine tafelmodellen en grote meerfase installaties met automatische transfersystemen. Met andere woorden, wij hebben altijd een oplossing voor u. In ons assortiment treft u de volgende ultrasoon reinigers te koop aan:

  • Cleanex: Cleanex ultrasoon reinigingsmachines bestaan uit een reservoir met een gering volume en de juiste capaciteit. Deze ultrasoon reiniger te koop is geschikt voor de medische industrie en het reinigen van kleine onderdelen in de revisie- en onderhoud.
  • Cleanmax: De Cleanmax serie is een industriële ultrasoon reinigingsinstallatie, ontworpen voor gebruik in industriële toepassingen waar een krachtige werking nodig is.
  • Multiclean: Multiclean reinigingsinstallaties worden over het algemeen gebruikt in metaalwarenfabrieken, automotive-, medische-, textiel- en elektronische industrie en een vele andere sectoren waar nauwkeurige reiniging een essentieel vraagstuk is.

Over ons

Koetje HSC Plus verkoopt slimme opspansystemen, hoogwaardige freesgereedschappen en machineconcepten. Ook verkopen we intelligente en slimme warenkorfsystemen voor diverse reinigingsinstallaties. Onze medewerkers weten waar ze over praten en kunnen u goed adviseren met betrekking tot onze producten. Verder beschikken we over een eigen service-, montage- en onderhoudsdienst en verzekeren u altijd van een snelle levering van onze producten.

Meer informatie nodig?

Als u een ultrasoon reiniger wilt kopen hebben wij goed nieuws: Koetje HSC Plus heeft diverse ultrasoon reinigers te koop. Laat u adviseren door onze vakkundige medewerkers over welke ultrasoon reiniger het meest geschikt voor u is. Wij zijn u graag van dienst. Bij interesse kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt ons bereiken door het contactformulier op de site in te vullen, ons te bellen via 0597 541 884 of +31 (0) 597 54 18 84 of door een e-mail te sturen. Heeft u liever dat wij u bellen? Vul dan het ‘Bel me terug’ formulier rechts op deze pagina in en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.