BETER DAN DE ANDEREN, VANAF HET BEGIN

Waar gehakt wordt vallen spaanders. En waar spaanders vallen, zijn Ruwac industriezuigers en afzuiginstallaties niet ver weg. In de meer dan veertig jaar geschiedenis van ons bedrijf, hebben wij ons voortdurend naar de top gewerkt. Tegenwoordig horen de rode – en intussen ook zwarte – Ruwac industriezuigers tot de betrouwbaarste, wat er te krijgen is in het bereik van mobiele en stationaire afzuiginstallaties.

Vloeibaar of vast, onschuldig of explosief – wij bieden u voor ieder zuigmateriaal en elk gebruik een oplossing op maat, een optimale afzuiginstallatie. Een intelligent modulair principe voor onze mobiele industriezuigers, gepatenteerde uitvindingen zoals de voethendel voor stofarme leging en individueel geconstrueerde oplossingen voor krachtige afzuiginstallaties zijn het bewijs, dat kwaliteit en praktische bruikbaarheid bij ons de hoogste prioriteit hebben.

Toen Ruwac in 1976 door Siegfried Wagner en Manfred Runge werd opgericht, was er over het doel volkomen overeenstemming: Het moeten de beste zuigers worden. Zuigers die problemen met zuigmateriaal van welke aard dan ook oplossen en voor het zwaarste gebruik geschikt zijn. En zo werden er vanaf het begin geen compromissen gesloten. De productie van elke Ruwac volgt zes eenvoudige maar doeltreffende basisprincipes, toen net als nu:

HANDMADE IN RIEMSLOH
Waar Ruwac opstaat, zit ook Ruwac in. Want alle delen – voor de kleinste zuiger tot de grootste zuiginstallatie – worden Riemsloh onderworpen aan interne productiecontroles.