Plug & Play

DATRON neo is speciaal ontworpen en speciaal gebouwd om u een gemakkelijke en betaalbare toegang tot het hoge snelheidsfrezen te geven. Dit Plug-and-Play-systeem is voorzien van de nieuwe DATRON next software die u de volledige controle over het 3-assig frezen geeft, zonder jarenlange ervaring als CNC-frezer.

Met DATRON neo ontvangt u een high performance out-of-the-box-systeem, dat tal van hardware en software hoogtepunten bevat. Het 24 “multi-touch bedieningsdisplay, de 3D-taster, de geïntegreerde (bewerkingsgebied) camera, de 24-voudige gereedschap wisselaar en de 2 kW spil met een miniaal koelsmeerysteem – maken het mogelijk dat u  hoge kwaliteit CNC-bewerkingen kunt realiseren en dat vanaf dag één .

INSTALLATIE

Uitpakken, inbedrijfstellen en het inrichten van de DATRON neo is zo eenvoudig dat u alles zelf kunt doen. Alles wat u nodig heeft is een standaard palletwagen. Natuurlijk, als u hulp of ondersteuning nodig heeft bij het plaatsen van uw machine,  is het DATRON Service Support Team altijd bereid om u te helpen.