Highlights_Interieur_Arbeitstisch_700x437

KONISCHE GATEN

Centreer spansystemen, korte slagelementen, speciale spaninrichting of draaiassen, DATRON neo biedt volledig vrijheid om deze te integreren. De mogelijkheden om onderdelen op te spannen zijn net zo verschillend als uw projecten en applicaties. Konische gaten met schroefdraad op een steek van 100 x 100 mm maken snelle, accurate en repeterende werkstukopspanning mogelijk bij het gebruik van verschillende spansystemen.

Highlights_Interieur_Vakuumanschluss_700x437

VACUÜM SPAN TECHNOLOGIE

De DATRON vacuüm span technologie zorgt voor een zeer hoge spankracht door het speciaal ontwikkelde ontwerp, zelfs bij moeilijk te spannen vormen of dun plaatmateriaal. Meer informatie over de DATRON VacuCards kan worden gevonden onder Accessoires.

Highlights_Interieur_Kegel_700x437

KONISCH SPAN SYSTEEM

Insteltijden kunnen significant worden gereduceerd met de DATRON modulaire spantechnologie. De moduulplaten worden rechtstreeks op de machinetafel bevestigd met behulp van de konische centreerbussen met inwendig schroefdraad (M6). Het geïntegreerde konische spansysteem maken zeer snelle wisselingen van spanmiddelen mogelijk. Opspan reproduceerbaarheid ligt rond een paar honderste millimeter.

Highlights_Interieur_Schmiernippel_700x437

SERVICE DEKSEL

Eenvoudige toegankelijkheid voor het smeren van de smeernippels op de Y-assen. Absolute ergonomie – alles binnen reikwijdte!