ZACHTE, SPLINTERVRIJE VERWERKING

Als u op zoek bent naar zachte oppervlakken zoals gegoten metaal, zijn Pers plastic schuurmiddelen de beste keuze, omdat u hiermee uw werkstukken nog voorzichtiger kunt bewerken. Een ander voordeel is dat de materiaalsamenstelling van de plastic schuurmiddelen voorkomt dat ze versplinteren.

PLASTIC SCHUURMIDDELEN BEHOUDEN HUN VORM

Ondanks dat ze kleiner zijn geworden tijdens het massa-afwerkingsproces als gevolg van zelfschuring, behouden de schurende media hun vorm. Afhankelijk van de oppervlaktekwaliteit van de werkstukken, moeten de media worden vervangen zodra ze een bepaalde grootte hebben bereikt om te voorkomen dat ze vastlopen in boorgaten of openingen.

VOOR ELK RESULTAAT DE JUISTE SCHUURMEDIA

Het kiezen van de juiste schuurmiddelen kan een heel eind betekenen voor het bereiken van het gewenste resultaat. Daarom biedt ons productassortiment een verscheidenheid aan schuurmiddelen in verschillende maten, vormen en slijtprestaties. Dit zorgt er ook voor dat de abrasieve media elk deel van het te bewerken werkstuk kunnen bereiken zonder vast te lopen.

MASSA-AFWERKING OP MOEILIJKE TE BEREIKEN GEBIEDEN

Speciaal voor het afwerken en ontbramen op moeilijk bereikbare plekken hebben wij de zogenaamde nippel ontwikkeld, zodat u zelfs diepliggende bramen kunt verwijderen. De speciale vorm voorkomt ook dat de media vast komen te zitten in werkstukken.