CNC portaalfrees kopen?

Voor het aanschaffen van een CNC portaalfrees bent u bij Koetje HSC Plus aan het juiste adres. Wij hebben freesmachines in ons assortiment waarmee u hoge resultaten kunt boeken in een korte bewerkingstijd. Deze hoge resultaten worden nog beter als u de machine in combinatie met de juiste toebehoren gebruikt. Daarom hebben wij een groot aanbod in accessoires voor uw freesmachine, waaronder gereedschapswissel systemen, koelsmeer systemen, meetsensoren en nog veel meer. Alles op ervoor te zorgen dat uw freesmachine optimaal werkt.

Contact Opnemen Offerte aanvragen

 

 

Kenmerken CNC machine

De freesmachines die wij in ons assortiment hebben zijn van het merk DATRON. DATRON zorgt er in haar productie voor dat de machines perfect zijn afgestemd op de accessoires. Deze versterken elkaar dus en zorgen voor maximale kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid. Daarnaast zijn alle CNC machines voorzien van een snelle digitale servo besturing en een hoogfrequent spindel. Maar er is meer, de machines van DATRON bieden absolute topkenmerken:

  • bewerkingsformaten van 153 mm x 100 mm tot 1,6 x 3,0 m
  • precisie geleidingen
  • Polymeerbeton of graniet tafel
  • snelle servo besturingstechniek
  • Hoogfrequent spindels tot 60.000 omw / min
  • Effectieve CNC programmering
  • CAD / CAM interfaces

Met zulke kenmerken wilt u toch ook een CNC portaalfrees van DATRON?!

Koetje HSC Plus

In de steeds veranderende economie wilt u natuurlijk ook succes, efficiënt en kostengunstig blijven produceren. Koetje HSC Plus kan u daarbij helpen. Onze producten, know-how en service helpen u om ervoor te zorgen dat uw productieproces aan de huidige eisen voldoet. Met al meer dan 25 jaar ervaring weten wij precies wat u nodig heeft en geniet u bij ons van een hoge machinebeschikbaarheid en een snelle klantenservice. Door te kiezen voor een freesmachine van Koetje HSC Plus kiest u voor kwaliteit.

Bekijk ons aanbod

Koetje HSC Plus levert productieoplossingen door middel van freesmachines die compleet zijn afgestemd op uw situatie. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk de mogelijkheden dan op onze website. Hier vindt u ons gehele aanbod, waaronder de CNC portaalfrees. Neemt u voor verdere vragen contact met ons op, wij helpen u graag.

Contact Opnemen Offerte aanvragen

 

 

éénsnijders   tweesnijders   micro-vertande-frezenmilling-tools-box-products-three-four-flute-end-mill-datron   csm_milling-tools-box-products-t-slotting-mill-datron_d48844e6f5   milling-tools-box-products-drill-datron   csm_milling-tools-box-products-thread-mill-datron_3171f1b051   csm_milling-tools-box-products-ball-nose-end-mill-datron_a9187dcefc   csm_milling-tools-box-products-face-milling-tool-datron_aeb20d3d2d   csm_milling-tools-box-products-standard-engraving-tool-datron_7296e83e43   csm_milling-tools-box-products-countersink-tool-datron_4ceac3aa51   csm_milling-tools-box-products-cutting-diamond-datron_21995bb1a6   csm_milling-tools-box-products-dental-milling-tool-datron_dbb11bbc42   csm_milling-tools-box-products-diamond-milling-tool-datron_3f6b480b39   csm_milling-tools-box-products-foam-mills-datron_23ade36c35   csm_milling-tools-box-products-acrylic-end-mill-datron_3c0d7f9d41