CNC freesmachine te koop

Bent u op zoek naar een freesmachine die door een computer bestuurd wordt? Zoek dan verder, Bij Koetje HSC Plus is de CNC freesmachine te koop die u zoekt! Met deze freesmachine van Koetje HSC Plus kan materiaal verwijderd worden met behulp van een roterende beweging. Wij kunnen u het volledige pakket leveren en garanderen daarbij een hoge machinebeschikbaarheid en snelle service. Met een CNC freesmachine van Koetje HSC Plus boekt u hoogwaardige resultaten in een korte bewerkingstijd!

CNC freesmachine van Koetje HSC Plus

Met een CNC freesmachine van Koetje HSC Plus, bent u verzekerd van een snelle service en vakkundig advies door onze medewerkers. Maar waar staat de afkorting CNC eigenlijk voor? CNC staat voor Computer Numerical Control. CNC betreft de computergestuurde besturing van werktuigmachines en wordt meestal gebruikt in de verspaningstechniek. Verspanen is de term die doorgaans wordt gebruik voor alle vormen van metaalbewerking, waarbij door middel van allerlei machines materiaaldelen worden weggenomen. Deze computergestuurde regeling zorgt er voor dat er snel en nauwkeurig gewerkt kan worden met de freesmachine.

Maar wat is een CNC freesmachine eigenlijk? En waar gebruik je een freesmachine voor? Een CNC freesmachine is een computer gestuurde machine waarbij met behulp van een roterende beweging (een frees) materiaal kan worden verwijderd. Deze CNC freesmachine is zeer geschikt voor het maken van kleine onderdelen, het graveren van kleine voorwerpen zoals naamplaatsjes en juwelen. Ook kunt u met een CNC freesmachine onderdelen uitsnijden in hout, MDF, aluminium, messing en nog veel meer andere metaalsoorten. Daarnaast is de CNC freesmachine ook uiterst geschikt voor educatieve toepassingen. Onze machines leveren hoogwaardige resultaten in korte bewerkingstijden en hebben een snelle digitale servo besturing en een hoogfrequent spindel.

Wanneer u het volledige CNC freesmachine pakket bij Koetje HSC bestelt, wordt deze CNC freesmachine geleverd met de benodigde accessoires. Dan ontvangt u gereedschapswissel systemen, koelsmeer systemen, meensensoren en nog veel meer! Wij verkopen de volgende freesmachines van het merk Datron:

Weet u niet zeker welke CNC freesmachine het best bij uw situatie past en wilt u hier meer informatie over zodat u een keuze kunt maken? Neem dan gerust contact op. We helpen u graag verder.

Voordelen van een CNC freesmachine

Onze CNC machines – in combinatie met de bijbehorende accessoires – zorgen er voor dat u met onze CNC machines een maximale kwaliteit, precisie en een proceszekerheid voor uw productie-eisen behaalt. Bij Koetje HSC Plus is de CNC freesmachine te koop die de volgende productievoordelen met zich meebrengt:

  • Sublieme resultaten en korte bewerkingstijden dankzij snelle digitale servo-besturing, hoogfrequente freesspindels en innovatieve toebehoren
  • Korte amortisatie door modulaire aanpassing aan de productie-eisen
  • Hoge inzetbaarheid dankzij bewezen kwaliteit en snelle service
  • In zoverre gedetailleerd dat u kunt kiezen voor bewerkingsafmetingen van 153 mm x 153 mm tot 1,6 x 3,0 meter.

Andere topdetails aan een CNC machine van Koetje HSC Plus zijn als volgt:

  • Polymeerbeton of graniet constructie
  • High-speed digitale servo-besturing
  • High-speed bewerkingsspindels tot 60,000 omw/min
  • Spindelvermogens tot 8 kW
  • Efficiënte CNC programmering
  • Eenvoudige CAD/CAM interface

Over Koetje HSC Plus

Ons bedrijf Koetje HSC Plus is gevestigd in het Groningse Vriescheloo. Wij houden ons iedere dag bezig met reinigen op waterbasis met compacte installaties. Bij ons geniet u van een hoge machinebeschikbaarheid door bewezen kwaliteit en een snelle klantenservice. Wij bieden uitgekiende productie-oplossingen die perfect zijn afgestemd op uw situatie. Onze professionele medewerker beschikken over de allerlaatste weetjes op het gebied van CNC freesmachines. Hierdoor kunnen wij u de perfecte service bieden die u verdient.

Naast CNC freemachines en slimme opspansystemen en machineconcepten, bieden we u ook intelligente en slimme warenkorfsystemen voor reinigingsinstallaties aan. Heeft u onze hulp nodig bij montage of onderhoud? Dat is geen enkel probleem, want wij beschikken over een eigen service-, montage- en onderhoudsdienst! Heeft u advies nodig over al uw reinigingsvraagstukken? U kunt altijd bij ons terecht.

Neem contact op met Koetje HSC Plus

Bij ons is de CNC freesmachine te koop die is afgestemd op uw situatie. Ons personeel beschikt over de juiste kennis om u een perfecte service te bieden op het gebied van slimme opspansystemen, hoogwaardige freesgereedschappen en machineconcepten. Wilt u meer informatie over de computer gestuurde freesmachines die wij aanbieden, ook wel CNC freesmachines genoemd? Neem dan vrijblijvend contact op met het team van Koetje HCS Plus! We helpen u graag tijdens u zoektocht naar de perfecte CNC freesmachine voor uw situatie.