Bovenfrees te koop

Bij Koetje HSC Plus hebben we een bovenfrees te koop. Koetje HSC Plus verkoopt diverse freesmachines. Een frees machine is een CNC-machine die verschillende soorten materialen kan bewerken. CNC betekent Computer Numerical Control en duidt op de computergestuurde regeling van de freesmachine. De freesmachine zet de frees (een soort boor) in het materiaal en maakt daar vormen uit. Vooral materialen zoals metaal, hout of kunststof kunnen goed door een freesmachine bewerkt worden. Koetje HSC Plus heeft een bovenfrees te koop met een snelle digitale servo besturing en een hoogfrequent spindel. Hiermee kunt u bijvoorbeeld gleuven of profielranden in materialen aanmaken, scherpe kanten afronden of decoraties mee maken. Wilt u meer informatie over onze bovenfrees of andere freesmachines? Leg dan gerust uw vraag aan ons voor en onze vakkundige medewerkers voorzien u graag van advies.

Bovenfrees te koop bij Koetje HSC Plus

Wij hebben naast een bovenfrees te koop ook allerlei andere freesmachines te koop, waaronder de M8Cube, MLCube, MLCuse/LS, M10PRO, C5 en M7/M75. Kijkt u gerust eens rond op onze website om de verschillende freesmachines met elkaar te vergelijken. Als u meer informatie over de freesmachines had gewild zijn onze gespecialiseerde medewerkers u graag van dienst. Bij Koetje HSC Plus hebben we niet alleen een bovenfrees te koop, maar ook allerlei accessoires voor freesmachines. U kunt hierbij denken aan accessoires als gereedschapswissel systemen, koelsmeer systemen, meetsensoren en nog veel meer. Neem contact op met een van onze medewerkers als u op zoek bent naar een specifiek accessoire voor een freesmachine.

Over Koetje HSC Plus

Koetje HSC Plus verkoopt slimme opspansystemen, hoogwaardige freesgereedschappen en machineconcepten. Zo hebben wij onder meer een bovenfrees te koop. Wij hebben een breed assortiment met de keuze uit een grote hoeveelheid freesgereedschap. Ook verkopen we intelligente en slimme warenkorfsystemen voor diverse reinigingsinstallaties. Onze medewerkers weten waar ze over praten en kunnen u goed adviseren met betrekking tot onze producten. Verder beschikken we over een eigen service-, montage- en onderhoudsdienst en verzekeren u altijd van een snelle levering van onze producten.

Neem contact op

Bent u op zoek naar bovenfrees machine? Koetje HSC Plus heeft een bovenfrees te koop. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie, of voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Wij zijn te bereiken door het contactformulier op de site in te vullen, ons te mailen of te bellen via 0597 541 884 of +31 (0) 597 54 18 84 . Onze medewerkers kunnen u met hun ervaring en kennis over freesmachines goed adviseren over welke freesmachine voor u geschikt is. U kunt ook het ‘Bel me terug’ formulier rechts op deze pagina invullen. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.