INDUSTRIËLE ONDERDELENREINIGING

Reinigen op waterbasis met compacte installaties, dat is in het kort het spectrum wat KOETJE HSC PLUS levert op het gebied van metaalreiniging en ontvetting. Installaties met 1-tanktechniek tot uiterst moderne en innovatieve systemen met meerdere tanks gecombineerd met ultrasoon, vloedsysteem en vacuümdroging zijn onderdeel van het leveringsspectrum.


MINIMAAL KOELSMERING

Compact, bedrijfszeker, innovatief en doeltreffend. Het Micojet systeem biedt legio mogelijkeden, zowel voor verpanende- als niet-verspanende toepassingen.

Dit met een zeer laag vloeistof verbruik en standtijdverlenging van het gereedschap.


FREESGEREEDSCHAPPEN

Met de volhardmetaal frezen van DATRON of de wisselplaat gereedschappen van ZERMET en POKOLM haalt u het maximale uit uw produktieproces. Lange standtijden, braamvrij bewerken, hoge verspaningsvolumes, zijn slechts een paar kenmerken van deze hoogwaardige, uiterst moderne en innovatieve verspaningsgereedschappen.


JÄGER HIGH PERFORMANCE SPINDLES

“Jäger hoogfrequent spindels” zijn technisch geavanceerde producten met de hoogste precisie, stabiliteit en rustige loop. Constante ontwikkeling en voortdurende kwaliteitscontroles garanderen de prestaties die nodig zijn voor hoge-precisie verspaning.